Voetbal gokken tips forum

De beste tips om te gokken op voetbal

Gokken op voetbal is één van de populairste manieren om in te zetten op online sport weddenschappen. Je bent op zoek naar tips om te gokken op voetbal? Dan ben je hier aan het juiste adres. We verzamelen interessante tips waarmee jij direct aan de slag kan om het meeste te halen uit jouw online sportweddenschappen. Op heel wat forum kan je terecht voor interessante tips, maar ook bij ons kom je heel wat nuttige tips te weten.

Forums worden niet zo vaak upgedate als facebook groepen. Daarom is het interessanter

Wedden op WK 2018

Voetbal, voor velen de mooiste sport die er bestaat. Je zal waarschijnlijk ook gelukkig zijn dat dit jaar het WK voetbal 2018 of te wel het Wereldkampioenschap Voetbal 2018 terug doorgaat?! Rusland is dit jaar het gastland voor dit voetbal toernooi. In dit artikel kom je alles te weten over wedden op WK 2018.

Eigenlijk is het WK 2018 al terug volop bezig. Sinds 4 september 2016 gaan de voorrondes door om gekwalificeerd te geraken voor het WK van 2018 in Rusland. Het voorbereidend werk is ondertussen achter de rug. Nu staat het echte werk nog te wachten voor onze Rode Duivels en voor alle andere gekwalificeerde landen.

Waar kan je gokken op het WK voetbal van 2018?

Op heel wat sites kan je zonder problemen een weddenschap plaats of wedden op het WK voetbal van 2018. Hieronder hebben we een oplijsting gegeven van de legale goksites waar jij terecht kan:

Wanneer begint het WK 2018

Een vraag die door velen wordt gesteld. Wanneer begint het WK 2018 in Rusland? Op donderdag 14 juni ’18 wordt de eerste match van het WK 2018 gespeeld. Gastland Rusland neemt het op tegen Saoedi-Arabië en opent zo één van de mooiste voetbaltoernooien.

Rode Duivels WK 2018 wedstrijden

De Rode Duivels zullen België ook vertegenwoordigen in Rusland. De Belgen kwalificeerden zich eenvoudig voor het Wereldkampioenschap. Zij komen in actie op volgende dagen:

Maandag 18 juni 17:00 België – Panama
Zaterdag 23 juni 14:00 België – Tunesië
Donderdag 28 juni 20:00 Engeland – België

Voornamelijk de Belgen zullen bij ons veel aandacht krijgen. Maar dat neemt niet weg dat er geen andere / betere wedstrijden zijn om een gokje op te wagen. Kan jij de uitslag van één of meerdere wedstrijden voorspellen? Waag je kans en win mooie bedragen.

Wie wint het WK 2018

Een vraag waarop we op dit moment nog geen antwoord kunnen geven. Wie wint het Wereldkampioenschap voetbal 2018 in Rusland op 15 juli? Er wordt nu al volop gespeculeerd op wie de winnaar zal worden van het WK 2018 in Rusland. Je kan nu al heel wat weddenschappen plaatsen.

Wat zeggen de bookmakers?

 • Brazilië: 5,50
 • Duitsland: 5,75
 • Spanje: 7,00
 • Frankrijk: 9,00
 • België: 12,00
 • Engeland: 18,00
 • Portugal: 23,00

Als je bovenstaande quoteringen mag/kan geloven. Dan voorspellen de bookmakers dat Brazilië de wereldbeker zal binnenhalen.

WK 2018 voorspellingen

Tijdens het wereldkampioenschap voetbal wordt er enorm veel gespeculeerd op de verschillende matchen. Zowel tijdens de kwalificatie ronden, de achtste, kwart en halve finale. Maar voornamelijk op de finale van dit mooi voetbal toernooi.

Wedden op het WK 2018

Je kan op heel veel verschillende zaken wedden. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan erop wedden. Herinnert u zich nog het WK 2014? Tijdens dit WK kon je een weddenschap plaatsen dat Suarez een andere speler zou bijten. Hij heeft effectief een andere speler gebeten. Een Noor zette 3,85 euro in en won hierbij 670 euro. Enkele andere interesse weddenschappen voor het WK 2018:

 • Speler die de meeste kaarten krijgt
 • Speler die de meeste doelpunten scoort
 • Eindpositie in de groepsfase (per groep)
 • Aantal doelpunten per speler
 • Meeste assists
 • Beste Europese ploeg
 • Beste Afrikaanse ploeg